Лабарткава КостянтинЛабарткава ВалентинаLabartkava KostiantynLabartkava Valentyna2025-06-232025-06-232025Лабарткава К. Сублімоване харчування як інноваційне рішення для туристичних походів / Костянтин Лабарткава, Валентина Лабарткава // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 538–541.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39282otherсублімаціяхарчуваннятуризмспортивні походиоптимізаціяsublimationnutritiontourismsports hikingoptimisationСублімоване харчування як інноваційне рішення для туристичних походівFreeze-dried food as an innovative solution for hiking tripsOther