Голод, А.Holod, A.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-02-262021-02-262021-02-26Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : залікові вимоги з навчальної дисципліни, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти / розроб. Голод А. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 2 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28904ukоснови наукових дослідженьінформаційна культура студентазалікові вимогиспеціальність 073 - «Менеджмент»241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуОснови наукових досліджень та інформаційна культура студента : залікові вимоги з навчальної дисципліни, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», перший (бакалаврський) рівень вищої освітиOther