Худоба, ВолодимирЛабарткава, ВалентинаKhudoba, VolodymyrLabartkava, ValentynaКафедра туризму2020-02-172020-02-172020-02-17Екологія : методичні вказівки до проведення семінарських занять з дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» 4 курсу факультету туризму / розроб. Худжоба В. В., Лабарткава В. К. - Львів, 2020. - 8 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24451ukкафедра туризмуЕкологіяспеціальність "Готельно-ресторанна справа"4 курстеми семінарських занятьЕкологія : методичні вказівки до проведення семінарських занять з дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» 4 курсу факультету туризмуOther