Калник, ОлегПаска, МаріяПетришин, НаталіяKalnyk, OlehPaska, MariiaPetryshyn, Nataliia2024-07-032024-07-032024-05-30Калник О. Теоретичні та практичні основи впроваження системи 5S у ресторані Ribs House / Олег Калник, Марія Паска, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 137–138.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36240Мета роботи: проаналізувати теоретичні та практичні основи впровадження системи 5S у рестрані Ribs House. The purpose of the work: to analyze the theoretical and practical foundations of the implementation of the 5S system in the Ribs House restaurant.ukресторанний бізнесіндустрія гостинності5SRibs Houserestaurant businesshospitality industry5SRibs HouseТеоретичні та практичні основи впроваження системи 5S у ресторані Ribs HouseTheoretical and practical foundations of the implementation of the 5S system in the Ribs House restaurantArticle