Паска, МаріяРадзімовська, ОльгаPaska, MariiaRadzimovska, OlhaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-02-122020-02-122020-02-12Організація барної справи : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З., Радзімовська О. В. - Львів, 2019. - 55 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24360ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуОрганізація барної справиспеціальність "Готельно-ресторанна справа"теми практичних занятьрекомендована літератураОрганізація барної справи : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Other