Бурак В. Г.Burak V. H.2025-01-242025-01-242022Бурак В. Г. Підготовка майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти: теорія та методика : монографія / Бурак В. Г. – Київ : Компринт, 2022. – 537 с.978-617-8269-57-9https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37869У монографії розкриваються особливості й перспективи професійної підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти. Монографія призначена для науковців, викладачів, докторантів, аспірантів і магістрантів, що займаються дослідженнями проблем професійної підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти України на сучасному етапі в умовах навчання впродовж життя. The monograph reveals the features and prospects of professional training of future specialists in hotel and restaurant business in higher educational establishments. The monograph is intended for scientists, teachers, doctoral students, graduate students and masters who study the problems of professional training of future specialists in hotel and restaurant business in higher educational establishments of Ukraine at the present stage in the context of lifelong learning.otherготельно-ресторанна справапідготовка майбутніх фахівцівзаклади вищої освітитеорія та методикаhotel and restaurant businesstraining of future specialistshigher education institutionstheory and methodologyПідготовка майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти: теорія та методикаTraining of Future Hotel and Restaurant Business Specialists in Higher Education Institutions: Theory and MethodologyOther