Шавель ХристинаShavel KhrystynaКафедра біохімії та гігієни2025-01-242025-01-242024Методика визначення свіжості м’яса : лабораторна робота № 8 для студентів напрямку підготовки: 241 – «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Шавель Х. Є. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 6 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37896Мета: Засвоїти теоретичні знання про санітарно-гігієнічну оцінку м’ясної сировини, м’ясопродуктів, кулінарних виробів з м’яса. Оволодіти методикою органолептичного дослідження м’яса, визначення аміаку та солей амонію у м’ясі.otherметодика визначення свіжості м’ясалабораторна роботаспеціальність –241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра біохімії та гігієниМетодика визначення свіжості м’яса : лабораторна робота № 8 для студентів напрямку підготовки: 241 – «Готельно-ресторанна справа»Other