Гілецький, ІванПаска, МаріяHiletskyi, IvanPaska, Mariia2022-01-212022-01-212022-01-21Гілецький І. Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССР / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 22-24.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31767Метою цієї роботи є дослідження особливостей розроблення та впровадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point) на підприємствах ресторанного господарства.ukхарчова безпекаресторанне господарствовпровадженнявимогиОсобливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССРArticle