Гащишин, В. Р.Прокопів, Т. М.Hashchyshyn, V. R.Prokopiv, T. M.Кафедра біохімії та гігієни2019-07-172019-07-172019-07-17Історія становлення та розвитку мікробіології : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальност і: 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гащишин В. Р., Прокопів Т. М. - Львів, 2018. - 54 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21883ukкафедра біохімії та гігієнимікробіологіяісторія становлення мікробіологіїрозвиток мікробіологіїлекціяспеціальність : 241 Готельно-ресторанна справаІсторія становлення та розвитку мікробіології : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальност і: 241 Готельно-ресторанна справаOther