Беднарчук ОленаМаслійчук ОльгаVovkanych MarianPaska Mariia2025-07-162025-07-162025Беднарчук О. Крафтові технології хліба для HoReCa / Олена Беднарчук, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 279–283.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39382Мета. Розробити рецептуру хліба на заквасці із додаванням збагачувачів для розширення асортименту крафтового хліба для HoReCa. Objective. To develop a recipe for sourdough bread with the addition of enrichments to expand the range of craft bread for HoReCa.otherкрафтовий хлібпшенична закваскацільнозернове борошнохлібобулочні виробиcraft breadwheat sourdoughwholemeal flourbakery products.Крафтові технології хліба для HoReCaCraft bread technologies for HoReCaOther