Боратинський, ОлегПаска, МаріяBoratynskyi, OlehPaska, Mariia2022-12-232022-12-232022-10-06Боратинський О. Особливості розвитку гастрономічного туризму з позиції формування ресторанних брендів / Олег Боратинський, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 7-8.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33240ukгастрономічний туризмресторанні брендивпровадженняgastronomic tourismrestaurant brandsexperiences drivingОсобливості розвитку гастрономічного туризму з позиції формування ресторанних брендівFeatures of the development of gastronomic tourism from the point of view of the formation of restaurant brandsArticle