Пазичук, ОльгаPazychuk, Olha2019-02-012019-02-012014Пазичук О. О. Особливості харчування кваліфікованих спортсменів-стрільців з лука / О. О. Пазичук // Науковий часопис Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова. Серія 15, Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт). - Київ, 2014. - Вип. 10(51). - C. 91-95.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17152Проведено дослідження централізованого та децентралізованого харчування кваліфікованих спортсменів – стрільців з лука. Визначені енергетичні витрати спортсменів хронометражно – табличним методом, а також хімічний склад і калорійність добових раціонів за даними меню – розгорток за 7 календарних днів поспіль. З’ясовано що вміст білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних елементів які, надходять в організм спортсменів, за своїм вмістом або в недостатній кількості, або в надмірній кількості.ukстрільба з лукастрільці з лукахарчування спортсменівзбалансованість харчуваннярежим харчуваннядобовий раціон харчуванняенергетичні витратиОсобливості харчування кваліфікованих спортсменів - стрільців з лукаArticle