Паска МаріяПаска МаріяКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-02-142025-02-142024ОК 9 Організація ресторанного господарства : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 28 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38349Метою викладання навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної організації виробництва в закладах ресторанного господарства.otherорганізація ресторанного господарстваробоча програмабакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуОК 9 Організація ресторанного господарства : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Image