Лукомська, СофіяМаслійчук, ОльгаLukomska, SofiiaMasliichuk, Olha2023-06-222023-06-222023-05-18Лукомська С. Новий смак у мусових десертах «лаванда-чорна смородина» / Софія Лукомська, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 300–302.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34126Мета. Впровадження нового смаку в мусових десертах «Лаванда-Чорна смородина» та подальша реалізація даного десерту в закладах ресторанного бізнесу. Goal. Introduction of a new taste in "Lavender-Blackcurrant" mousse desserts and further implementation of this dessert in restaurants.ukмусовий десертконфілавандатістечкоmousse dessertconfitlavendercakeНовий смак у мусових десертах «лаванда-чорна смородина»A new taste in mousse desserts "lavender-blackcurrant"Article