Огієнко, АннаДулька, ОльгаOhiienko, AnnaDulka, Olha2022-12-262022-12-262022-10-06Огієнко А. Використання в закладах ресторанного господарства посуду та елементів декору з перероблених скляних пляшок / Анна Огієнко, Ольга Дулька // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 93-95.http://localhost:8080/handle/34606048/33270Метою роботи є дослідження можливості використання переро- бленої вторинної сировини в закладах ресторанного господарства.The purpose of the work is to study the possibility of using the transformation recycled raw materials in restaurants.ukпляшкивторинна сировинапосудінвентарbottlessecondary raw materialsdishesinventorВикористання в закладах ресторанного господарства посуду та елементів декору з перероблених скляних пляшокUse of tableware and decor elements from recycled glass bottles in restaurantsArticle