Паска, МаріяPaska, Mariia2019-10-282019-10-282010Паска М. З. Технологія тваринних жирів : навч.-метод. посіб. / Паска М. З. - Львів : ЛКТ ЛНУВМ та БТ ім. С. З. Гжицького, 2010. - 135 с.978-966-7964-72-6http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22839У навчально-методичному посібнику викладено основні питання контролю якості тваринного жиру, описано зміни, які відбуваються у харчових жирах під час зберігання. Особливу увагу приділено впливу жирнокислотного складу на властивості та тривалість зберігання харчових жирів, а також виявленню надлишкової кількості антиоксидантів у жирах, санітарно-гігієнічним вимогам до цеху харчових тваринних жирів. Висвітлено вплив сировини, окремих технологічних операцій виробництва на формування асортименту, якість та харчову цінність топлених жирів. Навчально-методичний посібник розрахований для студентів вищих навчальних закладів 3-4 рівня акредитації, які навчаються за спеціальністю «Технологія жирів та жирозамінників», аспірантів та фахівців-виробничників.ukжирифізичні показники якості тваринних жирівхімічні показники якості тваринних жирівоцінка ступеня окисненя жирівТехнологія тваринних жирів : навчально-методичний посібникBook