Ляшко, ДанилоЗайцева, ВалентинаLiashko, DanyloZaitseva, Valentyna2022-10-122022-10-122022-05-19Ляшко Д. Харчування робітників бізнес-центрів / Данило Ляшко, Валентина Зайцева // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 145-147.http://localhost:8080/handle/34606048/32973Основними способами організації харчування робітників бізнес-центрів є: корпоративне харчування на території ресторанного госпо- дарства, контракт на доставку з кейтеринговою компанією, доставка готової їжі із закладів ресторанного господарства у офіс, облаштування власної точки харчування своїх співробітників, або ж надання праців- никам можливості вільного вибору щодо організації свого обіду. The main ways of organizing food for business center workers are: corporate meals on the territory of the restaurant gifts, delivery contract with a catering company, delivery of ready-made food from restaurants to the office, arrangement own food point for its employees, or the provision of labor- everyone has the opportunity to make a free choice regarding the organization of their lunch.ukбізнес-центробслуговуванняхарчуванняпрацівникbusiness centerservicefoodemployeeХарчування робітників бізнес-центрівFood for workers of business centersArticle