Петришин, НаталіяПаска, МаріяPetryshyn, NataliiaPaska, MariiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2022-10-282022-10-282022Крафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Петришин Н. З., Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 12 с.http://localhost:8080/handle/34606048/33119Метою навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесуukкрафтові технологіїробоча програмагалузь знань 24 «Сфера обслуговування»спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»магістркафедра готельно-ресторанної справиКрафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Other