Колісниченко, ТетянаКюрчева, ЛюдмилаKolisnychenko, TetianaKiurcheva, Liudmyla2023-11-172023-11-172023-10-12Колісниченко Т. Фудпейринг – інноваційний напрямок в технології продукції ресторанного господарства / Тетяна Колісниченко, Людмила Кюрчева // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 74–76.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34915ukінноваціяфудпейрінгароматична сполукахарчова сировинаinnovationfood pairingaromatic compoundfood raw materialsФудпейринг – інноваційний напрямок в технології продукції ресторанного господарстваFood pairing is an innovative direction in restaurant production technologyArticle