Назар, СвятославПетришин, НаталіяNazar, SviatoslavPetryshyn, Nataliia2024-07-032024-07-032024-05-30Назар С. Актуальні тенденції використання альтернативної сировини какао-порошку / Святослав Назар, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 196–197.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36219Метою наукових досліджень є розробка борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності і зниженої калорійності з використанням порошку кероба. The goal of scientific research is the development of flour confectionery products of increased nutritional value and reduced calorie content using carob powder.ukкеробхарчова цінністьорганолептичні показникиcaroborganoleptic indicatorsnutritional valueАктуальні тенденції використання альтернативної сировини какао-порошкуCurrent trends in the use of alternative raw materials of cocoa powderArticle