Сильчук, ТетянаРізник, АнастасіяSylchuk, TetianaRiznyk, Anastasiia2022-12-282022-12-282022-10-06Сильчук Т. Інноваційний підхід до розширення асортименту хлібних виробів у закладах ресторанного господарства / Тетяна Сильчук, Анастасія Різник // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 193-196.http://localhost:8080/handle/34606048/33308Мета. У зв’язку з цим, розширення асортименту, підвищення якості, харчової цінності хлібних виробів можуть стати ефективним способом профілактики здоров’я споживачів [1] та забезпечити роз- виток інноваційного потенціалу ресторанного бізнесу. Goal. In this regard, the expansion of the assortment, increase quality, nutritional value of bread products can become effective as a way to prevent consumer health [1] and ensure the development of the innovative potential of the restaurant business.ukінноваціїсфера гостинностіхлібні виробитолокноinnovationsbread productsthe field of hospitalitybutІнноваційний підхід до розширення асортименту хлібних виробів у закладах ресторанного господарстваAn innovative approach to expanding the range of bread products in restaurantsArticle