Паска, М. З.Гузар, У. Є.Коркуна, О. І.Іжевська, О. П.Радзімовська, О. В.Paska, M. Z..Huzar, U. Ye.Korkuna, O. I.Izhevska, O. P.Radzimovska, O. V.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-01-292021-01-292021-01-29Переддипломна практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З., Гузар У. Є., Коркуна О.І., Іжевська О. П., Радзімовська О. В. - Львів, 2021. - 23 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27949Метою переддипломної практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах. Під час проходження переддипломної практики студенти повинні ознайомитись та проаналізувати організаційну структуру та тип підприємства готельно-ресторанної індустрії, особливості його діяльності в умовах ринку, реалізацію функцій управління, особливості комунікаційного процесу, кадрову роботу, модель забезпечення якості готельно-ресторанних послуг, вміти проектувати основні об’єкти готельно-ресторанного бізнесу та устаткування й обладнання для них, обґрунтовувати інноваційні рішення стосовно розвитку об’єкта дослідження.ukпереддипломна практика магістрівпрограмаметодичні рекомендаціїспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”кафедра готельно-ресторанного бізнесуПереддипломна практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Other