Кунарська, ДіанаКукліна, ТетянаKunarska, DianaKuklina, Tetiana2023-06-232023-06-232023-05-18Кунарська Д. Розвиток ресторанної галузі в період пандемії коронавірусу та війни / Діана Кунарська, Тетяна Кукліна // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 240–242.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34148Мета. Дослідити розвиток ресторанного бізнесу в Україні через дії непоборної сили в останні 2 роки. Goal. To investigate the development of the restaurant business in Ukraine due to acts of force majeure in the last 2 years.ukресторанна галузьнепоборна силабізнесбезпекарозвитокrestaurant industryirresistible forcebusinesssecuritydevelopmentРозвиток ресторанної галузі в період пандемії коронавірусу та війниDevelopment of the restaurant industry during the coronavirus pandemic and warArticle