Герілова, АннаПаска, МаріяHerilova, AnnaPaska, Mariia2023-06-272023-06-272023-05-18Герілова А. Особливості сервірування святкового столу / Анна Герілова, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 51–52.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34206Мета сервірування столу: створити зручності гостям під час прийому їжі, сприяти встановленню гарного настрою, виразити свою уважність та доброзичливість. The purpose of setting the table: to create convenience for guests during meals, to promote a good mood, to express attentiveness and kindness.ukгостинністьсервіруваннястілресторанhospitalityservingtablerestaurantОсобливості сервірування святкового столуFeatures of serving the festive tableArticle