Ільків, ЛарисаЛабарткава, КостянтинIlkiv, LarysaLabartkava, Kostiantyn2023-06-192023-06-192023-05-18Ільків Л. Інновації польової кухні в пішохідному туризмі / Лариса Ільків, Костянтин Лабарткава // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 535–537.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34042Мета роботи: обґрунтувати теоретичні та практичні аспекти похідної кухні в пішохідному туризмі. The purpose of the work: to substantiate the theoretical and practical aspects of traditional cuisine in hiking tourism.ukпішохідний туризмхарчуваннясублімаціяпольова кухняhikingfoodsublimationfield kitchenІнновації польової кухні в пішохідному туризміField kitchen innovations in hiking tourismArticle