Гузар, У. Є.Паска, М. З.Графська, О. І.Радзімовська, О. В.Huzar, U. Ye.Paska, M. Z.Hrafska, O. I.Radzimovska, O. V.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-03-292021-03-292021-03-29Наскрізна програма практики зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти / розроб. Гузар У. Є., Паска М. З., Графська О. І., Радзімовська О. В. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 26 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29375Метою практики є оволодіння студентами сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в галузі їх майбутньої професії, формування у них, на базі одержаних у вищому навчальному закладі знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових і виробничих умовах, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності.ukпрограма практики241 «Готельно-ресторанна справа»магістркафедра готельно-ресторанного бізнесуНаскрізна програма практики зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освітиOther