Паска, М. З.Радзімовська, О. В.Бурак, М. І.Paska, M. Z.Radzimovska, O. V.Burak, M. I.2020-12-222020-12-222020-12-22Паска М. З. Розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення / М. З. Паска, О. В. Радзімовська, М. І. Бурак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2020. - Т. 26, № 5. - С. 150-155.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27664На сучасному етапі в Україні формується нова перспективна галузь тваринництва, розвиток якої вже найближчими роками призведе до зростання експортних поставок равликів і продуктів їх переробки до країн Європи. Подібна ситуація впливатиме на формування культури споживання страв із равликів і в Україні, які згодом стануть такою ж звичною стравою для українців, як креветки чи мідії.ukделікатесні продуктиравликитехнологіяякістьвихідРозробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначенняArticle