Найда, ОстапЧирка, ВячеславФик, БогданПаска, МаріяNaida, OstapChyrka, ViacheslavFyk, BohdanPaska, Mariia2023-06-212023-06-212023-05-18Концептуальні засади розвитку Львівської кухні в умовах сьогодення / Остап Найда, Вячеслав Чирка, Богдан Фик, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 331–332.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34110ukресторанльвівська кухняконцептуальний розвитокrestaurantLviv cuisineconceptual developmentКонцептуальні засади розвитку Львівської кухні в умовах сьогоденняConceptual foundations of the development of Lviv cuisine in today's conditionsArticle