Фик, БогданПаска, МаріяFyk, BohdanPaska, Mariia2024-07-022024-07-022024-05-30Фик Б. Галицька кухня у закладі ресторанного господарства - «Ресторація Бачевських» / Богдан Фик, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 237–238.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36198Мета роботи: проаналізувати концепцію галицької кухні на прикладі ресторану Бачевських. The purpose of the work: to analyze the concept of Galician cuisine using the example of the Bachevskyi restaurant.ukконцепціяресторангалицька кухнятехнологіяспельтовий хлібconceptGalician cuisinerestauranttechnologyspelled breadГалицька кухня у закладі ресторанного господарства - «Ресторація Бачевських»Galician cuisine in a restaurant establishment - "Bachevsky Restaurant"Article