Хайнос, НадіяКовтун, АлінаШаран, ЛарисаKhainos, NadiiaKovtun, AlinaSharan, Larysa2024-07-042024-07-042024-05-30Хайнос Н. Екологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвід / Надія Хайнос, Аліна Ковтун, Лариса Шаран // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 108–110.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36249Метою екологізації підприємств сфери гостинності – зменшення харчових відходів, енергоощадність та водозбереження. Об’єктами дослідження були підприємства сфери гостинності України та Болгарії. The goal of greening enterprises in the field of hospitality is to reduce food waste, save energy and save water. The objects of the study were enterprises in the field of hospitality in Ukraine and Bulgaria.ukекологізаціяхарчові відходипідприємства гостинностіенергоощадженняводозбереженняgreeningwater savinghospitality enterprisesfood wasteenergy savingЕкологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвідGreening of the hotel and restaurant business: European and domestic experienceArticle