Топчій, В’ячеславПасічний, ВасильTopchii, ViacheslavPasichnyi, Vasyl2023-11-142023-11-142023-10-12Топчій В. Напівкопчені ковбаси з нетрадиційної м'ясної сировини / В’ячеслав Топчій, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 226–228.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34863ukнапівкопчені ковбасилочовичинам'ясо дикого кабанатехнологічна замінаsemi-smoked sausagespork sausagetechnological substitutewild boar meatНапівкопчені ковбаси з нетрадиційної м'ясної сировиниSemi-smoked sausages from non-traditional meat raw materialsArticle