Калник, ОлегПаска, МаріяKalnyk, OlehPaska, Mariia2023-11-162023-11-162023-10-12Калник О. Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства / Олег Калник, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 163–164.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34886ukякістьбезпечністьзаклади ресторанного господарстваqualityrestaurant establishments economysafetyТеоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарстваTheoretical and practical principles of organizing the safety and quality of food products in restaurantsArticle