Западнюк, ВолодимирДеренько, ОлександрZapadniuk, VolodymyrDerenko, Oleksandr2018-03-282018-03-282017Западнюк В. Системи автоматизації ресторану : сенсорний стіл та електронне меню / Володимир Западнюк, Олександр Деренько // Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (18-19 травня 2017 р., м. Львів). - Львів, 2017. - С. 35-38.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9697Електронне меню й сенсорний тіл – це потужний інструмент, що дає змогу ефективно управляти закладом і надавати клієнтам найвищий рівень обслуговування. Ефективність, економія часу й турбота про клієнтів – ось пріоритети, які були поставленні при розробленні системи eMenu і сенсорних столів. Інвестиції у високотехнологічні рішення є запорукою успішності сучасного бізнесу.ukресторанний бізнессистеми автоматизації ресторанусенсорний стілелектронне менюСистеми автоматизації ресторану : сенсорний стіл та електронне менюArticle