Данилюк, ІннаСтрутинська, ЛюбовАдамович, ОльгаDanyliuk, InnaStrutynska, LiubovAdamovych, Olha2022-01-212022-01-212022-01-21Данилюк І. Технологія овочевих страв підвищеної біологічної та харчової цінності / Інна Данилюк, Любов Струтинська, Ольга Адамович // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 157-162.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31800Метою досліджень є розроблення овочевих страв підвищеної харчової цінності з використанням насіння гарбуза, кунжуту, кедрової олії.ukовочеві стравинасіння гарбузанасіння кунжутукедрова оліяТехнологія овочевих страв підвищеної біологічної та харчової цінностіArticle