Графська, О. І.Hrafska, O. I.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-01-292021-01-292021-01-29Міжнародна готельна індустрія : навчальна програма дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр / уклад. Графська О. І. - Львів, 2021. - 11 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27947Мета курсу - підготовка спеціалістів за освітньо- кваліфікаційним рівнем магістр відповідно до державних стандартів, встановлених освітньокваліфікаційною характеристикою та освітньо-професійною програмою підготовки спеціалістів вищезазначеного фахового спрямування. Формування теоретичних знань і навичок з метою формування у студентів системи знань про індустрію гостинності та світове готельне господарство.ukміжнародна готельна індустріянавчальна програмаcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”кафедра готельно-ресторанного бізнесуМіжнародна готельна індустрія : навчальна програма дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістрOther