Паска МаріяPaska MariiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-02-142025-02-142024Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для самостійної роботи, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Паска М. З. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 159 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38346У методичних вказівках для самостійної роботи викладено основні пункти, які передбачені для проведення підсумкового контролю з дисципліни «Організація ресторанного господарства». Обґрунтовано представлену структуру навчальної дисципліни, наведено тести, які розкривають знання та вміння з вивченого предмету та наведено перелік питань, які виносяться на перевірку вивченого матеріалу. Позитивним та корисним моментом для студентів є глосарій, який спрощує розуміння предмету.otherорганізація ресторанного господарствасамостійна роботабакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуОрганізація ресторанного господарства : методичні вказівки для самостійної роботи, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other