Попова, МаріяМаслійчук, ОльгаPopova, MariiaMasliichuk, Olha2023-11-172023-11-172023-10-12Попова М. Інновації готельно-ресторанного бізнесу: тренди та їх впровадження / Марія Попова, Ольга Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 115–118.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34902Метою даної роботи є дослідження останніх трендів у готельноресторанному бізнесі та аналіз можливостей їх впровадження з метою покращення якості обслуговування та підвищення задоволення клієнтів. The purpose of this work is to research the latest trends in the hotel-restaurant business and analyze the possibilities of their implementation with a goal improving service quality and increasing satisfaction customers.ukтрендготельно-ресторанне господарствоінноваціяtrendhotel and restaurant householdinnovationІнновації готельно-ресторанного бізнесу: тренди та їх впровадженняInnovations of the hotel and restaurant business: trends and their implementationArticle