Михавко, ТамараПасічний, ВасильMykhavko, TamaraPasichnyi, Vasyl2022-10-122022-10-122022-05-19Михавко Т. Перспективи використання в м'ясних продуктах екстрактів рослин як потенційних джерел забарвлюючих та антиоксидантних речовин / Тамара Михавко, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 163-165.http://localhost:8080/handle/34606048/32979Отже основна складність полягає у виборі оптимальної кілько- сті застосовуваного рослинного екстракту. Therefore, the main difficulty lies in choosing the optimal number of of the applied plant extractukм'ясні продуктиекстракти рослинантиоксидантні речовиниmeat productsplant extractsantioxidant substancesПерспективи використання в м'ясних продуктах екстрактів рослин як потенційних джерел забарвлюючих та антиоксидантних речовинProspects for the use of plant extracts in meat products as potential sources of coloring and antioxidant substancesArticle