Павленчик, НаталіяPavlenchyk, NataliiaКафедра економіки та менеджменту2019-02-112019-02-112019-02-11Економіка та фінанси підприємств : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівень освіти бакалавр / розроб. Павленчик Н. Ф. - Львів, 2018. - 14 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17559Предметом науки „Економіка та фінанси підприємств‖ є також дослідження причин зміни обсягу виробництва продукції та її впливу на ціни і доходи підприємства. Вона вивчає якість продукції, обґрунтовує можливі напрями її підвищення і ступінь впливу на прибутковість виробництва, дає відповідь на запитання: чому і як впливає на ефективність підприємства підвищення рівня інтенсивності виробництва і поглиблення його спеціалізації з орієнтацією на задоволення потреб ринку.ukкафедра економіки та менеджменту"Економіка та фінанси підприємств""Сфера обслуговування""Готельно-ресторанна справа"бакалавропис навчальної дисциплінипрограма навчальної дисципліниструктура навчальної дисциплінитеми семінарських занятьсамостійна роботаекзаменаційні вимогирозподіл балівшкала оцінюваннярекомендована літератураекономіка та фінанси підприємствЕкономіка та фінанси підприємств : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівень освіти бакалаврPlan or blueprint