Графська, О. І.Hrafska, O. I.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-03-172021-03-172021-03-17Інновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Графська О. І. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 13 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29312Мета: оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному, готельному господарстві. Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та повинні створити необхідні умови для розширення, прискорення і підвищення ефективності формування і реалізації різних інновацій (продуктових, технологічних, соціальних тощо), спрямованих на розробку і впровадження конкурентоспроможного продукту на рівні міжнародних стандартів.ukінновації в готельному господарствіробоча програмаспеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"галузь знань - 24 "Сфера обслуговування"магістркафедра готельно-ресторанного бізнесуІнновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Other