Кравченко, МихайлоРомановська, ОльгаKravchenko, MykhailoRomanovska, Olha2023-11-152023-11-152023-10-12Кравченко М. Інноваційні технології борошняних сумішей для крафтових виробництв / Михайло Кравченко, Ольга Романовська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 206–208.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34871Мета роботи – дослідити функціонально-технологічні властивості борошняних сумішей, виготовлених із пшеничного борошна вищого сорту, борошна з пророщеного зерна пшениці та порошку керобу сорту Tylliria, і визначити технологічну придатність їх для різних видів кондитерського тіста. The purpose of the work is to investigate the functional and technological properties of flour mixtures made from wheat high grade flour, flour from sprouted wheat grain and of Tylliria carob powder, and to determine their technological suitability for different types of pastry dough.ukклейковинаеластичністьводопоглинальна здатністьреологіяпророщене зерноборошноglutenelasticitywater absorption abilityrheologygerminated grainflourІнноваційні технології борошняних сумішей для крафтових виробництвInnovative technologies of flour mixtures for craft industriesArticle