Данилюк, ІннаСтрутинська, ЛюбовDanyliuk, InnaStrutynska, Liubov2022-01-212022-01-212022-01-21Данилюк І. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі композитивної борошняної суміші / Інна Данилюк, Любов Струтинська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 131-133.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31801Метою роботи є розроблення технології борошняних кулінарних виробів на основі композитної борошняної суміші.ukборошняні кулінарні виробикомпозитна борошняна сумішпорошок Atherina ponticaпрісне тістоТехнологія борошняних кулінарних виробів на основі композитивної борошняної сумішіOther