Нагорний, ЯрославСамілик, МаринаNahornyi, YaroslavSamilyk, Maryna2024-07-032024-07-032024-05-30Нагорний Я. Технологія безглютенового хліба із використанням борошна кіноа / Ярослав Нагорний, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 193–195.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36220Метою даного дослідження є оцінка впливу борошна із кіноа Квартет на властивості тіста при виробництві безглютенового хліба. The purpose of this study is to evaluate the effect of Quartet quinoa flour on dough properties in the production of gluten-free bread.ukбезглютеновий хлібкіноаорганолептичні властивостітістокислотністьgluten-free breaddoughquinoaacidityorganoleptic propertiesТехнологія безглютенового хліба із використанням борошна кіноаGluten-free bread technology using quinoa flourArticle