Паска МаріяГузар УлянаТесля ОльгаPaska MariiaHuzar UlianaTeslia OlhaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-01-232025-01-232024ОК 14. Навчально-організаційна практика : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска Марія, Гузар Уляна, Тесля Ольга. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 24 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37836Метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу готельно- ресторанного господарства.otherОК 14 Навчально-організаційна практикаробоча програмагалузь знань - 24 «Сфера обслуговування»спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа»бакалавркафедра готельно-ресторанного бізнесуОК 14. Навчально-організаційна практика : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»