Свістельник, І. Р.Svistelnyk, I. R.Кафедра інформатики та кінезіології2021-02-012021-02-012021-02-01Інформаційна культура студента : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Свістельник І. Р. - Львів, 2021. - 11 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27960Мета - оволодіти теоретичними та практичними навичками формулювання інформаційного запиту, інформаційного пошуку в інформаційно-пошукових системах (карткових та електронних), відбору та оцінки інформації для подальшого успішного застосування отриманих компетенцій в організаційній, аналітичній та науково дослідницькій діяльності.ukінформаційна культура студентаробоча програмаспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”кафедра інформатики та кінезіологіїІнформаційна культура студента : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Other