Іжевська, О. П.Паска, М. З.Izhevska, O. P.Paska, M. Z.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-01-252021-01-252021-01-25Технологія продуктів функціонального харчування : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму / розроб. Іжевська О. П., Паска М. З. - Львів, 2021. - 11 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27925Метою навчальної дисципліни «Технологія продуктів функціонального харчування» є розширення та поглиблення знань сучасного стану та перспектив розвитку нутриціології, навичок аналізу наукових джерел інформації, наукового обґрунтування використання харчових добавок, застосування методології та методів проведення наукових досліджень, формулювання теоретичних і науковопрактичних підходів до проектування харчових продуктів функціонального призначення.ukтехнологія продуктів функціонального харчуванняробоча програмаcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”кафедра готельно-ресторанного бізнесуТехнологія продуктів функціонального харчування : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризмуOther