Маршалек НаталіяГузар УлянаMarshalek NataliiaHuzar Uliana2025-07-162025-07-162025Маршалек Н. Хліб на заквасці як елемент фірмового стилю ресторану / Наталія Маршалек, Уляна Гузар // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 331–334.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39369otherхліб на заквасціфірмовий стильресторангостіsourdough breadcorporate identityrestaurantguestsХліб на заквасці як елемент фірмового стилю ресторануSourdough bread as an element of the restaurant's corporate identityOther