Баль-Прилипко, Л.Швець, О.Паска, М.Bal-Prylypko, L.Shvets, O.Paska, M.2021-01-042021-01-042021-01-04Баль-Прилипко Л. Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, вкдючаючи Covid-19 / Л. Баль-Прилипко, О. Швець, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : Міжнар. наук.- практ. конф. - Львів : ЛДУФК, 2020. - С.16-18.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27685Метою нашої роботи було встановити вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19.ukкарвакролCOVID-19кверцетинВплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID‑19Article