Чирка, В’ячеславТесля, ОльгаПаска, МаріяChyrka, ViacheslavTeslia, OlhaPaska, Mariia2024-10-252024-10-252024Чирка В. Використання пряно-ароматичної сировини в технології м’ясних страв для закладів ресторанного господарства / В’ячеслав Чирка, Ольга Тесля, Марія Паска // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (10–11 трав. 2024 р., м. Львів) / за заг. ред. Л. Чеховської. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 95–98.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36871Мета дослідження – висвітлити особливості використання пряно-ароматичної сировини в технології м’ясних страв для закладів ресторанного господарства. The aim of the study is to highlight the features of the use of spicy and aromatic raw materials in the technology of meat dishes for restaurant business.ukпряно-ароматична сировиназаклади ресторанного господарствам’ясні стравиspicy and aromatic raw materialsrestaurants and catering establishmentsmeat dishesВикористання пряно-ароматичної сировини в технології м’ясних страв для закладів ресторанного господарстваThe use of spicy and aromatic raw materials in the technology of meat dishes for restaurant businessArticle