Паска МаріяБоратинський ОлегPaska MariiaBoratynskyi Oleh2025-02-282025-02-282024Паска М. Особливості дистанційної форми навчання технічних дисциплін у підготовці майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи / Марія Паска, Олег Боратинський // Альтернативний туризм : матеріали III Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю (17–18 жовт. 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 287–290.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38531otherдистанційна форма навчання. технічні дисциплінипідготовка майбутніх фахівцівготельно-ресторанної справаDistance learning. technical disciplinestraining of future specialistshotel and restaurant businessОсобливості дистанційної форми навчання технічних дисциплін у підготовці майбутніх фахівців готельно-ресторанної справиFeatures of distance learning in technical disciplines in the training of future hotel and restaurant professionalsOther